0888 440 446 | Ул "Рикардо Вакарини" 10Б
Top

За Нас

За нас

Navona Health & Beauty Studio предлага цялостна концепция за красота и здраве – козметични процедури, консултации с рехабилитатор, комплексни терапии за поддържане на здравето.

Избрахме за вас щадящи продукти за всичките си услуги – с естествени съставки, нежни към кожата и природата, но в същото време ефективни.
Комплексното отношение към красотата, което изповядваме, ни вдъхнови да ви предложим уникалната Кан терапия, която съчетава български и азиатски техники за масаж.
Превърнали сме дори маникюра и педикюра в релаксиращо СПА-изживяване, защото вярваме, че удоволствието от живота се крие и в малките неща.
А за да е пълно щастието ви в Navona Health & Beauty Studio, докато вие се наслаждавате на нашите процедури, ще се погрижим и за децата ви в специалния ни детски кът.

Партньори

Navona Studio си партнира с Факултета по обществено здраве към Медицински Университет София, като предоставя база за провеждане на клинична практика в специалност „Медицинска козметика“.
Navona Studio е пълноправен член на АМК – Асоциация на медицинските козметици
Navona Health & Beauty Studio е част от Navona International – компания за внос и дистрибуция на козметични продукти(Revitalash, Lycogel, Depilar System, ReGenesis, Vitabrid C12, Treets Traditions and Paperself Lashes & Tattoos).

Очакваме ви!
Book online

×